2 januari 2018

Crackers

Het is vandaag 2-1-2018, alle zoetigheden van de feestdagen liggen weer achter ons. Om toch weer een beetje gezond aan de slag te gaan hierbij een simpel recept:

Neem 300 gr crackermix en 300ml water, meng dit tot een mooi beslag!

Even een halfuurtje laten rusten, je kunt je knieperties ijzer alvast aanzetten. Hier ziet u het type dat ik gebruik

Het ijzer mag op de heetste stand!

Wanneer het ijzer warm is kun je er een beetje beslag opleggen en dichtknijpen, de cracker is klaar als hij lichtbruin en hard is. Om er iets meer smaak aan te geven kun je er nog een beetje zout overheen strooien (Uiteraard is dit wel minder gezond 😉 )

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: