Marijn Sijbom is al sinds 1993 helemaal in de ban van de Nederlandse windmolen, elke week kwam hij meerdere malen op één van de molens in zijn dorp Dalen. Daar hielp hij met rondleidingen en het verwerken van graan. Zo is ook de liefde voor het product ontstaan. Op zeer jonge leeftijd leerde Marijn hoe hij met molens en graan om moest gaan en wat je ermee kunt maken.
Rond zijn 18e slaagde hij als vrijwillige molenaar en als bijbaan kwam hij in de bakkerijtechniek terecht. Tijdens deze baan kwam Marijn regelmatig in bakkerijen en zag hoe bakkers van (molen)meel diverse eindproducten maakten.
Na 15 jaar als toneelmeester in een theater gewerkt te hebben heeft hij besloten om zijn leven om te gooien. 2 Dagen in de week werkt Marijn bij Mulder Pot in Kropswolde, hier leert hij pas echt hoe granen in elkaar zitten en hoe je hier het beste product van maakt. Omdat hij erg trots is om aan dit bijzonder duurzame product bij te dragen, verkoopt hij het assortiment van Mulder Pot in zijn webwinkel, op markten en in de Bentermolen te Dalen.
Doordat graan zo’n veelzijdig product is, is er jaren geleden ook een liefde voor bier ontstaan. Inmiddels is een commercieel verkrijgbaar bier hiervan  het resultaat.
Inmiddels kunt u in de webshop ook spullen bestellen om zelf bier te maken. Marijn maakt hier wel een onderscheid in “lokaal” verkrijgbaar, hoppen, gist en mout met een lage ecologische voetafdruk!