Wij wensen iedereen een heel fijn 2019.

In 2018 startten we deze onderneming, met het doel om duurzaam geproduceerd meel met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk aan de man te brengen.
Onze start was voor meteen een enorm succes. We stonden in molens en op markten en inmiddels weten veel mensen ons te bereiken. Ze nemen de diverse soorten meel naar tevredenheid van ons af. We konden 2018 afsluiten met een mooie verkoop aan duurzaam geproduceerd knieperties- en spekkedikkenmeel.

Komend jaar presenteren wij een aantal nieuwe producten. In ieder geval twee van deze producten kunt u deze maand op onze website bestellen. Te weten:

Quinoa

De quinoa wordt verbouwd door Boer & Zus Quinoa uit de Hoeksche waard (zie ook hun website)

Quinoa is van nature glutenvrij, maar door kruisbesmetting kunnen we deze alleen als gluten arm verkopen. voor meer informatie over quinoa kunt u kijken op de pagina van het voedingscentrum

Backstage Blond

In November hebben wij samen met een bevriende collega en tevens hobbybrouwer een ambachtelijk bier gebrouwen bij brouwerij Ludina in Groningen. Dit bier brengen wij als merk van Sijbom’s Molenproducten uit onder de noemer Backstage Blond.
Ons doel was een bier te maken dat ook door de zogenaamde “pils” liefhebber gewaardeerd kan worden. Vanaf half Januari is het bier in onze webshop te bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.