NIEUWS!

12 September van 14:00 tot 17:00 staan wij in molen de Arend te Coevorden. Krimweg 58

5-9-2018

Vanaf vandaag kunt u ook middels Ideal in onze webwinkel betalen!

29-8-2018
Momenteel werken we aan een ideal implementatie op onze website, naar verwachting zal deze aan het begin van september beschikbaar zijn.

Saskia de Wildt op bezoek

In augustus was Saskia de Wildt bij mij op bezoek. Ze maakte een hele leuke reportage:

https://www.youtube.com/watch?v=cd5lmMKNUQM&feature=youtu.be


Welkom in de webwinkel van Sijbom’s molenproducten,
Als sinds 1993 is Marijn Sijbom in de ban van de Nederlandse windmolen. Zijn passie voor deze oer-Hollandsche werktuigen werd alleen nog maar sterker toen hij ook ontdekte welke granen je ermee kon bewerken. In de beginjaren hielp hij dan ook mee op diverse molens met het malen, pletten en zeven van graan.
Nu vele jaren later is Marijn alweer zeventien jaar gediplomeerd molenaar en is vrijwilliger op diverse molens. Om zich volledig te kunnen richten op zijn passie, is deze winkel geboren.
Middels deze webwinkel proberen we eerlijke en ambachtelijke meelproducten, gemalen op molenstenen, aan de man te brengen.
Het volkorenmeel wordt CO2 neutraal gemalen op een eigen molensteen, daar wij nog niet over een zeverij beschikken komen de bloem producten van andere leveranciers. De droom van Molenaer Marijn is om op termijn op een eigen korenmolen alle producten zelf te produceren.

Onze producten worden duurzaam en met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk gemaakt.
naar de winkel